Lift. Love Live

Over LiFT

LiFT is ontstaan in 2017. Het is een éénmans-bedrijf, dat graag mensen helpt zich verder te ontwikkelen op persoonlijk vlak.

 

 

Het verhaal achter LiFT

De oprichter, Wouter den Dulk, heeft in de naam de eerste letters van zijn zoontjes verwerkt. De L staat voor Lucas, toen Lucas net 1 was geworden is hij met zijn Zweedse moeder in haar geboorteland gaan wonen. Ondanks alle verdriet van het gescheiden leven ervaart Wouter zijn zoon als iemand die hem helpt het beste uit zichzelf te halen. De F staat voor Florian, een kerngezond mannetje dat graag expressie geeft aan alles wat er in hem omgaat. T is van Tibas, de oudste zoon. Hij heeft Syndroom van Down, en zette na zijn geboorte in 2009 Wouter op het pad van zelfontwikkeling. Wil je met Tibas contact maken, dan mag je vanuit je hart spreken, dat snapt hij direct. De letter i in LiFT staat voor ik. “Ik” wordt opgetild door de L (de liefde van en voor de kinderen, staat symbool voor dierbaren) en omhoog getrokken door een Khanda, wat symbool staat voor yogische levenswijze.

Een lift is natuurlijk ook een technisch hoogstandje, oorspronkelijk met een contragewicht om zonder al te veel moeite materie te verplaatsen van beneden naar boven. Bij LiFT worden westerse technieken gecombineerd met oosterse wijsheden en oefeningen. Samen zorgen ze ervoor dat jij jezelf naar een hoger niveau kan tillen.