Geen adem zonder lucht

Geen warmte zonder vuur

Geen leven zonder water

Geen basis zonder aarde

Geen bezieling zonder ether

Voedt jezelf met alle elementen

Healing

Healing betekent genezing. De healing zoals die hier bedoeld wordt, gaat middels levensenergie. Energie kan gezien worden als een frequentie, een trilling. Hoge trillingen (die gecreëerd worden tijdens een healing) kunnen lage trillingen (die bij ziekte of pijnen worden waargenomen) positief beïnvloeden en genezing bespoedigen.
Voor het genezingsproces is het van belang dat de patiënt ook echt de wens heeft te genezen, en open staat voor een andere behandeling dan de westers gangbare wijze. Een healing is geen vervanging van westerse (medicinale) therapie, maar werkt aanvullend.

Behandelwijze

Tijdens de behandeling ligt of zit de patiënt, en gaat de behandelaar met zijn handen op kleine afstand van het lijf te werk. Soms wordt de hand even op een plek van het lijf gelegd om contact te maken en doorstroming van de energie te bevorderen. Er kan ook gepraat worden, zodat de patiënt het proces positief kan beïnvloeden door aandacht te geven aan zijn lijf.
De healing kan zowel op afstand als op locatie worden uitgevoerd. Bij behandeling op afstand kan het goed werken om ook een video verbinding te hebben, voor of tijdens de sessie.
Er zijn een aantal oefeningen die werken op de geestelijke gesteldheid van de patiënt , welke het zelf genezend vermogen ook kunnen bespoedigen. Deze oefeningen kunnen worden voorgeschreven om thuis uit te voeren. Het gaat dan om yoga technieken, meditaties en affirmaties.

 

Afspraak inplannen