Coaching

Coaching

LiFT helpt jou graag meer geluk te ervaren in je leven. Daar gebruiken we naast Westerse technieken ook Oosterse technieken voor, die het lichaam gebruiken om de ontwikkeling te begeleiden.
Individuele Coaching

Bij LiFT kan je je individueel laten begeleiden in je persoonlijke ontwikkeling. Jouw eigen unieke uitdagingen vormen de basis voor een coaching plan, dat elke keer weer maatwerk zal zijn. Je zal bekend raken met termen als Non-dualisme, identificatie en universele energie.
Groeps Coaching

Bij groeps coaching wordt met een team een doel bepaald. Een drie maanden tijd komt de groep een aantal keer samen en heeft ook individuele opdrachten. Verantwoordelijkheid nemen en geven, het vinden van je eigen talent en inzetten daarvan en het zelflerend vermogen gebruiken zijn termen die centraal staan in de leergang.

Visie bij coaching en programma’s

 

Wij zijn ervan overtuigd dat een probleem niet werkelijk bestaat. Iets kan wel ervaren worden als probleem en uitdagende situaties opleveren, maar wat die situatie eigenlijk doet, is het uitdagen van een onderliggend ontwikkelpunt in jou, om tot wasdom te komen. Daarnaast geeft het de mogelijkheid iets te creëren, op te lossen, beter te maken, voldoening te geven. Daarom is een probleem met recht een kans. Twee kansen zelfs!